معاون نظارتی بانک مرکزی از تدوین «قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم» و تصویب آن در مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: بانک مرکزی این قانون را تدوین کرده است و تاکنون دوبار در مجلس شورای اسلامی تصویب شده است و در حال حاضر به شورای نگهبان ارجاع شده است.

به گزارش انجمن حسابداران خبره ایران، به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، حمید تهرانفر در دومین همایش تجاری ایران و اروپا با بیان این که پروژه ایران‎هراسی در سطح بین المللی در جریان بوده است، گفت: این پروژه در زمینه بانکی نیز وجود داشت و به همین خاطر بانکهای اروپا در زمینه مراودات بانکی با ایران احتیاط می کنند.
معاون نظارتی بانک مرکزی با اشاره به تدوین ضوابط قانونی در زمینه مبارزه با پولشویی در ایران گفت: این قوانین با بالاترین رویه های جهان در مورد مبارزه با پولشویی منطبق است و در این خصوص از مرجع بین المللی یعنی صندوق بین المللی پول، خواستیم قوانین ما را ارزیابی و نتیجه آن را اعلام کند که انشاالله در سال 2018 نتایج این بررسی به ما اعلام می شود تا نگرانی ها از بین برود.
وی درخصوص گسترش ادبیات نظری مربوط به موضوع مبارزه با پولشویی در کشور، گفت: منابع زیادی در مورد مبارزه با پولشویی در بانک مرکزی ترجمه و تدوین شده و همچنین بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و تک تک بانک ها، کمیته های ویژه ای برای مبارزه با پولشویی تشکیل داده اند و در حال رسیدگی به موضوع هستند.
معاون نظارتی بانک مرکزی درخصوص تلاش شبکه بانکی کشور برای انطباق با مقررات بازل 2 و 3 گفت: بانک های ما چند سال در فهرست تحریم های بین المللی بودند اما در حال حاضر این شرایط اصلاح شده و علاقه مندند خودشان را با استانداردهای جهانی منطبق کنند. بانک مرکزی نیز خود را در این زمینه موظف می داند.

کاربرد کامپیوتر
موسسه فن آوران