وزیراقتصاد با بیان این که پیش بینی می‌شود به زودی سطح فروش روزانه نفت ایران به دو میلیون بشکه بازگردد، گفت: اولویت اقتصادی ایران در سال آینده بهبود محیط کسب وکار و جذب سرمایه خارجی است.
 
به گزارش انجمن حسابداران خبره ایران، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بازار سرمایه ایران (سنا)، علی طیب نیا در گردهمایی مدیران وزارت اقتصاد با اشاره به اولویت های اقتصاد کشور در سال آینده گفت: بهبود محیط کسب و کار و جذب سرمایه خارجی به منظور دستیابی به رشد اقتصادی ۸ درصدی در سال آینده دنبال می شود.
طیب‌نیا با اشاره به پشت سر گذاشتن سالی بسیار مهم و حساس در اقتصاد کشور اظهار داشت: سال 1394 سال بسیار مهم و حساسی در اقتصاد ایران بود و با وجود سقوط بی سابقه قیمت نفت و کاهش درآمدهای ارزی کشور، دستاوردهای خوبی در اقتصاد کشور به دست آمد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان با اشاره به ابعاد بی سابقه تحریم های ظالمانه بر علیه ایران گفت: تحریم‌های بانکی، تجاری و اقتصادی در برهه ای بر علیه ایران تنظیم و اجرا شد که وابستگی اقتصاد ایران به درآمدهای ارزی حاصل از فروش نفت به بالاترین سطح خود رسیده بود و همین میزان وابستگی ها اثر گذاری تحریم ها را تشدید کرد.
وی از افزایش ضریب مقاومت اقتصاد ایران در برابر فشارها به عنوان یکی از عوامل موفقیت کشورمان در دستیابی به توافق هسته‌ای یاد کرد و افزود: طی دو سال گذشته دو تکانه شدید تحریم‌ها و همزمان سقوط قیمت نفت اقتصاد ایران را تحت تاثیر قرار داد، اما دولت با مدیریت مناسب توانست کشتی اقتصاد کشور را از تبعات سنگین این دو تکانه عبور دهد.
طیب‌نیا، شرایط پس از برجام را فرصت مناسبی برای ایجاد گشایش در اقتصاد و دستیابی به رشد ۸ درصدی برشمرد و در ادامه گفت: با اقدامات مناسب صورت گرفته و بازگشت ایران به بازار نفت، پیش‌بینی می‌شود بار دیگر سطح فروش نفت ایران به زودی به سطح دو میلیون بشکه در روز بازگردد و این در حالی است که بانک مرکزی نیز از نظر اعتبار بین‌المللی و منابع ارزی در وضعیت بسیار مناسبی قرار دارد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان، دستیابی به رشد ۸ درصدی را یک الزام برای اقتصاد ایران برشمرد و افزود: کشورهای بزرگ دنیا خطوط اعتباری مناسبی در اختیار ایران قرار داده‌اند که حاکی از علاقمندی اقتصادی‌های بزرگ به توسعه روابط اقتصادی و تجاری با ایران است.
وی، توافق برای افتتاح خط اعتباری ۱۰ میلیارد دلاری از سوی ژاپن و خط اعتباری ۵ میلیارد یورویی از سوی دولت کره جنوبی برای توسعه روابط اقتصادی و تجاری با ایران را نشان دهنده وجود ظرفیت های بزرگ در اقتصاد ایران دانست و افزود: باید از فرصت کنونی برای اصلاح ساختار اقتصاد ایران استفاده کنیم و از اشتباهاتی که در گذشته در اقتصاد کشورمان شده است، درس بگیریم.

طیب‌نیا با اشاره به اعلام آمادگی صدها شرکت ژاپنی و صدها شرکت اروپایی برای حضور در بازار ایران برای تولید محصولات مختلف از جمله خودرو، هواپیما و سایر بخش ها گفت: باید این فرصت را غنیمت بشماریم و با بهبود محیط کسب و کار در جذبمنابع و سرمایه های خارجی تلاش کنیم.


 

کاربرد کامپیوتر
موسسه فن آوران
مفید حافظ