معاون نظارت مالی وزارت امور اقتصادی و دارایی و خزانه داری کل کشور، به سرانجام رسیدن پروژه انتقال حسابهای دولتی به بانک مرکزی را نیازمند تلاش بیشتر و برخورداری از روحیه جهادی عنوان کرد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‎رسانی انجمن حسابداران خبره ایران، به نقل از شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران ( شادا)، سید رحمت الله اکرمی طی سخنانی در دومین «همایش انتقال حسابهای دولتی به بانک مرکزی» با تاکید بر این که در قالب این پروژه، بانک مرکزی به هیچ وجه نمیخواهد جایگزین بانکهای عامل بشود، اظهار داشت: اتفاقی که افتاده این است که بانک مرکزی به عنوان بانکدار دولت در مقطعی از فعالیت خود به دلیل برخی محدودیتها تصمیم گرفته بود، بر اساس قانون، بخشی از حسابهای خود را به بانکهای دیگر انتقال دهد. ولی امروز بانک مرکزی با توجه به مهیا شدن بسترهای سختافزاری و نرمافزاری لازم قصد دارد حسابها را مجددا نزد خود برگرداند.

 

وی افزود، طبیعتا همان گونه که برای نگهداری بخشی از حسابهای دولت نزد بانکهای عامل نیازمند طراحی سازوکاری خاص بودیم؛ امروز نیز نیازمند طراحی سازوکاری متناسب هستیم تا کار هر چه سریعتر به سرانجام برسد و نیز این که بتوانیم حسابها را به صورت برخط ساماندهی کنیم.

 

معاون نظارت مالی و خزانهداری کل کشور، با یادآوری این که شفاف سازی و هوشمند سازی عملیات مالی دولت تحت عنوان "توسعه و استقرار خزانه داری الکترونیک" به عنوان یکی از هشت پروژه کلیدی وزارت اقتصاد در دست اجرا است، تصریح کرد: پروژه مذکور هرگز به سامان نمی رسد مگر اینکه تکلیف حساب های دولتی روشن شود.

 

وی افزود: طبیعتا در این مسیر، راهی جز ایجاد یک حساب واحد خزانه نیست. اکرمی با بیان این که اغلب کشورهای بزرگ جهان، به نحوی از انحاء دارای حساب واحد خزانه هستند تاکید کرد: یکی از  راه های ایجاد حساب واحد خزانه، انتقال حساب های دولتی به بانک مرکزی است.

 

معاون نظارت مالی و خزانه داری کل کشور ضمن تقدیر از خدمات و تلاش‌های انجام گرفته طی سال ۱۳۹۰ تا امروز در راستای اجرایی شدن پروژه انتقال حساب های دولتی به بانک مرکزی، به سرانجام رسیدن کار را مستلزم یک تلاش همه جانبه و برخورداری از روحیه جهادی عنوان کرد.

 

وی با تشبیه پروژه انتقال حساب های دولتی به بانک مرکزی به "تغییر ریل" نگهداری حساب های دولت، اظهار داشت: با این تعبیر، طبیعتا نیازمند بستر سازی دقیق، محکم و عزمی استوار و جدی هستیم که به نظر من، این عزم در سطح بالای کشور و طبعا بانک مرکزی و خزانه داری کل کشور موجود است و فقط نیازمند سرعت بیشتر در این ارتباط هستیم.

 

اخبار مرتبط:

صبح امروز به میزبانی بانک مرکزی: دومین همایش انتقال حساب‌های دولتی به بانک مرکزی با حضور نمایندگان بیش از دویست دستگاه اجرایی برگزار شد

کاربرد کامپیوتر
نرم افزار فرداد
نرم افزار حسابداری شیوا