محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در جلسهای که در محل سازمان بورس و اوراق بهادار تشکیل شد با اشاره به لزوم تجدیدنظر در قوانین موجود در حوزه سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: به مسئولین سازمان بورس و اوراق بهادار پیشنهاد می‌شود قوانینی را که در سال‌های گذشته تصویب شده‎اند و نیازمند تغییرات هستند، با ارائه پیشنهاد جایگزین به کمیسیون اقتصادی مجلس ارائه دهند. پورابراهیمی تاکید کرد: باید از ظرفیت حضو فعال نمایندگان صاحب نظر و متخصص بازار سرمایه در مجلس دهم در جهت پیشبرد اهداف بازار سرمایه و بهبود شرایط اقتصادی کشور استفاده کرد

 

به گزارش پایگاه اطلاع‎رسانی انجمن حسابداران خبره ایران، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه ایران (سنا)، پورابراهیمی ضمن اشاره به بررسی برنامه ششم توسعه در مجلس شورای اسلامی و لزوم ارائه پیشنهادها توسط مجموعه بورسها، ارکان بازار سرمایه، نهادهای مالی، کانون نهادهای سرمایه‌گذاری، افزود: مواردی که میتوان به عنوان احکام برنامه مطرح کرد، از سوی این مجموعه‌ها جهت بررسی و طرح در مجلس شورای اسلامی، به کمیسیون اقتصادی مجلس ارائه شود.

 

وی در خصوص موضوع ماده 241 قانون تجارت ضمن اشاره به لزوم اصلاح این ماده از قانون تجارت خاطرنشان کرد: در این خصوص منتظر پیشنهاداهای سازمان بورس هستیم تا با پیگیری از طریق کمیسیون اقتصادی مجلس ابهامات موجود در خصوص نقل و انتقالات سهام و سایر مشکلات این ماده از قانون مرتفع شود.

 

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: ما درصدد هستیم اصلاح ماده 241 قانون تجارت را به صورت طرح دوفوریتی و یا استفساریه در صحن علنی مجلس مطرح کنیم.

 

پورابراهیمی در ادامه این دیدار از تشکیل فراکسیون بازار سرمایه در مجلس دهم خبر داد و افزود: در مجلس دهم افراد صاحب نظر و متخصص در بازار سرمایه حضور فعالتری دارند و بایستی از این ظرفیت در جهت پیشبرد اهداف بازار سرمایه و بهبود شرایط اقتصادی کشور استفاده کرد.

 

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار نیز ضمن تشکر از رئیس کمیسیون اقتصادی و سایر نمایندگان مجلس شورای اسلامی، از احیای فراکسیون بازار سرمایه در مجلس استقبال نموده و با اشاره به روندهای تصویب قوانین مربوط به بازار سرمایه، از طرح ها و برنامه های سازمان به منظور همکاری بیشتر با قوه مقننه خبر داد.

 

شاپور محمدی افزود: مصوبات مجلس در طرح‌ها و لوایح مهم از جمله لایحه رفع موانع تولید و انعقاد تفاهم‌نامه مشترک همکاری بین مرکز پژوهشهای مجلس و سازمان بورس ، دارای ظرفیت‌های قابل توجهی برای رشد و توسعه بازار سرمایه است و حمایت بیشتر قوه مقننه در جهت ارتقاء و رونق بازار سرمایه ضرورت دارد.

 

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار خاطرنشان کرد: علاوه بر این مجلس می‌تواند انواع سیاست‌های تشویقی - مالیاتی برای بنگاه‌های تولیدی وضع کند و از این طریق باعث رونق بیشتر بازار سرمایه شود.

 

کاربرد کامپیوتر
مفید حافظ
موسسه فن آوران
نمایشگاه حسابداری و مدیریت و برنامه ریزی مالی