به گزارش خبرگزاری رویترز، هك سوئیفت وقتی برملا شد كه مجریان قانون در بنگلادش و سایر كشورها پس از تحقیق به سرقت سایبری 81 میلیون دلاری حساب بانك مركزی بنگلادش در بانك مركزی فدرال نیویورك پی بردند. سوئیفت نیز این ترفند را كه هكرها با هدف اختفای هرگونه مدركی در رابطه با این انتقال غیرقانونی، نرم افزار سوئیفت كامپیوترهای بانك بنگلادش را تغییر داده بودند، تایید كرد.
 
به گزارش انجمن حسابداران خبره ایران، ‌به نقل از ایرنا، سوئیفت با صدور بیانیه ای اذعان كرد كه حمله سایبری به بانك بنگلاش، تنها حمله انجام شده نبوده است. بلكه چندین توطئه مجرمانه دیگر نیز وجود داشته است كه هدف آنها استفاده از این سیستم جهانی برای سرقت سایبری بوده است. سامانه ای كه تحت مالكیت 3 هزار موسسه بانكی قرار دارد و از سوی حدود 11 هزار موسسه مالی در سرتاسر جهان استفاده می شود.
در هشدار سوئیفت به مشتریان آمده است: سوئیفت از شماری از حوادث سایبری اخیر كه از سوی هكرهای داخلی و یا خارجی برای ابلاغ پیام های سوئیفت از دفاتر موسسات مالی، رایانه ها و یا ایستگاه های كاری متصل به ارتباط داخلی شان با شبكه سوئیفت صورت گرفت، اطلاع داریم. سوئیفت در بیانیه هشدار خود، نامی از قربانیان یا مبلغ سرقت شده این حملات سایبری به میان نیاورد.
سوئیفت، روز دوشنبه، پس از سرقت هكرها از بانك بنگلادش، با هدف خنثی كردن بدافزاری كه پژوهشگران امنیتی می گویند، هكرها احتمالا در سرقت از بانك بنگلادش استفاده كردند، نرم افزاری را كه بانك ها برای دسترسی به شبكه اش استفاده می كنند، به روز رسانی كرد.
به گفته یكی از مشاوران امنیت بانكی، هكرها به خاطر سرقت مبالغ هنگفت به سوئیفت و سایر سیستم های پیام مالی روی آوردند.

سوئیفت به مشتریان خود اطلاع داد كه هدف از این نرم افزار به روز رسانی شده كه باید تا 12 ماه مه نصب شود، كمك به بانك ها در شناسایی مواقعی است كه هكرها برای اختفای ردپای خود تلاش می كنند.

شماران